Menu

Kontingent

Kontingentsatser som vedtaget på generalforsamlingen d. 28. marts 2023.

Kontingent-satserne for 2023 (opkræves forår og efterår for hhv. 1. og 2. kalenderhalvår):
Dame- og herresenior : 2 x 750 kr.
U19 : 2 x 750 kr.

Ungdom, U14 - U18* : 2 x 675 kr.
U8-U13 : 2 x 525 kr.
U7 og yngre årgange : 2 x 375 kr.

Veteraner, Superveteraner, Old boys og Old girls, der spiller turnering (både 7- ,8- og 11-mands) : 2 x 675 kr.

Old girls og +60 år, der ikke spiller turnering (kun træning) : 2 x 300 kr.

Futsal, kun træning: 2 x 300 kr.

*for disse ungdomsårgange er der mulighed for at spillere der skal på efterskole men alligevel ønsker at deltage i det omfang det er muligt, opkræves et specielt efterskolekontingent på 300 kr. pr halvår.

Kontingentet opkræves forår og efterår jf. ovenstående kontingentsatser, og dækker det pågældende kalenderhalvår. Dvs. at forårsopkrævningen dækker perioden januar-juni og efterårsopkrævningen dækker juli-december. Klubben har fra foråret 2022 indført automatisk kontingentopkrævning med tilmelding af betalingskort.

Hvis du vil stoppe med at spille fodbold, er det vigtigt at du melder dig ud, så opkrævningerne stoppes. Dette gøres ved at skrive til mailadressen udmeld@hvalsoeif.dk. Vi skal bruge dit navn og fødselsdato for at finde dig i systemet. Husk at opkrævningerne dækker de to kalenderhalvår. Man skal således stadig betale kontingent for 1. halvår, hvis man fx stopper 1. maj!

Der ydes søskenderabat jf. gældende vedtægter, hvis der er 3 eller flere familiemedlemmer under 18 år, der er medlem af Hvalsø IF Fodbold. Såfremt dette er tilfældet, betales kun kontingent for de to ældste familiemedlemmer under 18 år. Alle familiemedlemmer skal have samme bopæl, for at opnå søskenderabat.

Har du i øvrigt spørgsmål vedr. kontingent er du altid velkommen til at skrive til mailadressen kontingent@hvalsoeif.dk.

 

 

Luk