Menu

U17 (årg. 2007)

Vi er omkring 16 friske drenge fra årgang 2007 og 2008, der træner og spiller fodbold med forskelligt udgangspunkt, mens vi har det sjovt med hinanden og selvfølgelig med en bold.

Du er altid velkommen til at komme og prøve at spille med til en omgang uforpligtende driblinger sammen med de andre drenge, kontakt os gerne inden eller mød blot op.

Kenn er cheftræner, mens Jesper, Troels og Hans Henrik er assisterende trænere, som alle har gennemført en række af DBUs trænerkurser, mens Helle er vores holdleder, se vores kontaktoplysninger nederst.

Vi spiller primært udendørs hele året på hhv. græs og kunstgræs, men har også indendørstræning, hvor vi spiller alm. indendørs fodbold samt futsal.

Du kan se vores aktuelle træningstider ved at trykke her.

Vi bruger KampKlar til indkaldelse til træninger, kampe, stævner mv., ligesom der er direkte forældrekontakt via e-mail, hvor adviseringer sendes til spillernes forældre.

Holdet har en Facebook gruppe med som orienterer forældre og viden mv. deles om aktuelle forhold, arrangementer, deling af billeder og oplevelser mv. omkring Årgang 2007 Drenge i Hvalsø IF.

Vi har tillige en YouTube kanal, hvor vi deler træningsøvelser, kampe optaget med Veo mv.

 

Cheftræner: 

Kenn Rasmussen

mobil/sms: 30 11 77 48

Assisterende trænere:

Jesper Fischer

Mobil/sms: 40 60 41 01

 

Troels Majgaard Christensen

Mobil/sms: 29 25 55 93Hans Henrik Kragh-Nielsen

Mobil/sms: 42 53 45 35


Holdleder:

Helle Bjerring Nielsen

Mobil/sms: 51 92 95 15

 

HVALSØ IF SPONSORER

Luk