Menu

Foreningen Agnes

Old Boys & Veteran spillerne i Hvalsø har deres egen forening - AGNES, som de kan være medlem af sideløbende med deres medlemskab i Hvalsø IF Fodbold. Eneste krav er, at de skal være medlemmer af hovedforeningen Hvalsø IF Fodbold, som enten aktivt eller passivt medlem.

Det er ikke et krav at være medlem af AGNES for at spille Oldboys eller Veteran fodbold i Hvalsø IF Fodbold.

AGNES hjælper til ved diverse arrangementer i fodboldklubben, og de er med til at tjene penge til hovedforeningen ved bl.a. at passe ølteltet ved pinsefesten i Hvalsø. Det er også AGNES, der sætte borde op i hovedgaden lørdag morgen ved den traditionelle pinsefest i Hvalsø. Samtidig er mange af medlemmerne aktive som trænere eller hjælper til med reparationer og praktiske opgaver i klubhuset.

AGNES støtter også forskellige tiltag økonomisk i både ungdomsafdelingen og seniorafdelingen i klubben.

Derudover holder AGNES målpenge aften to gange årligt for medlemmerne. Det er et socialt arrangement, hvor drengene mødes til lidt god mad og en kop øl - eller to og som noget nyt er alle målpenge aftenerne siden 2012 planlagt samtidtigt med at to af Hvalsø's oldboys hold tørner samme i midsjællandsturneringen.

En tradition er også den årlige ostetur, der finder sted, når de aktive AGNES-drenge spiller på udebane mod Jystrup. Efter kampen mødes spillere m.fl. på parkeringspladsen ved Sporvejsmuseet ved Skjoldnæsholm. Her nydes der ost i alle afskygninger.

Der afholdes naturligvis også en årlig generalforsamling, hvor bestyrelsen vælges.

Det koster 2 x 200 kr. (målpenge) årligt at være med i AGNES.