Menu

Udendørs

/ Opdateret 20. november 2020 / EFM

BEMÆRK SÆRLIGE CORONA-TILTAG: Da der pt kun må være 10 voksne i en træningsgruppe (50 børn) er kunstgræsbanen i øjeblikket opdelt på midten med et bælte af reb og kegler. Derved er der mulighed for at to grupper kan træne / spille samtidigt. Disse kegler må kun flyttes / fjernes ifm. fx 11-mands kampe og skal altid sættes tilbage på plads efter brug.

Der er desuden kegler til rådighed, så hver banehalvdel yderligere kan deles op => mulighed for at træne i op til fire grupper. Disse ekstra kegler er ikke permanente på banen og skal sættes tilbage efter brug.

Husk at hvis der trænes i flere grupper, skal opdelingen fastholdes i al den tid man er på anlægget. Grupperne må ikke blandes undervejs og en træner må ikke træne flere grupper.

Der må gerne være tilskuere til træning og kamp. Tilskuerne indgår ikke i begrænsninger på 10/50. Grænsen inklusiv tilskuere er 500! Til gengæld skal tilskuere sidde ned på en fast plads under hele aktiviteten, fx på en medbragt klapstol. Og så gælder gruppeopdelingen også for tilskuerne, hvor det klart skal fremgå hvilken træningsgruppe eller kamp man som tilskuer hører til, så sammenblanding undgås.

Især ved porten ind til banen bliver der let trængsel. Hav tålmodighed, brug evt. et "hundehul" som udgang eller lav en aftale med dit barn om at du venter på P-pladsen ifm afhentning.

Bemærk i øvrigt, at klubhuset pt er lukket pga. corona-situationen, så al omklædning foregår hjemmefra. Dette gælder både ude- og hjemmehold.

Læs også fodboldens corona-regler her (opdateret 29. oktober):

https://www.dbusjaelland.dk/klubinfo/klubservice/fodboldens-corona-regler/

---

Fordelingen af ​​baner til kamp og træning foretages af baneudvalget, som pt består af  Erik Moesgaard.

Baneoversigt for anlægget:  Baneoversigt

Baneudvalget kan kontaktes på flyt@hvalsoeif.dk

Ved flytning af kampe SKAL baneudvalget spørges først, så det kan tjekkes om der er plads på det ønskede tidspunkt og om andre hold evt. er ved at flytte kampe. Derefter giver baneudvalget grønt eller rødt lys og først derefter har man lov at flytte kampen via Kluboffice.
Når endelig dato er fastlagt skal baneudvalget have besked via mail, så fordelingen af ​​baner og omklædningsrum kan blive opdateret .

Efterårsturneringen sluttede jo brat pga. Corona. De få resterende kampe i serie 1 og serie 4 er flyttet til foråret, mens andre blev aflyst. Banefordeling for vinterboldkampe og øvrige aktiviteter på kunstgræsset indtil nytår kan ses her, opdateret 20/11Kampe  

Oversigt over fordeling af de faste træningstider på kunstgræsset, vinteren 2020-2021, opdateret 23/10, kan ses her: Vintertræning

Bemærk at udover de gængse hverdage, træner fodbold-fitness på kunsten lørdage kl.10-11, mens U17 i vinter træner på kunsten søndage kl.13.00 - 16.00. Forbehold for kampe!

Særligt om benyttelse af kunstgræsbaner

Husk at sætte alle mål på plads efter træning og kampe, så de er klar til de næste brugere. Når banen er ryddet kan kommunen også komme til at rydde sne om vinteren og desuden lufte gummigranulatet :-)

I forårs- og efterårssæsonerne er det kun HIF, der bruger kunstgræsset I Hvalsø.

I vinterperioden deles kunsten med kommunens øvrige klubber og program ses nedenfor tilligemed link til banerne i Allerslev og Osted. Da andre klubber kan booke, kan der derfor også være kampe, som ikke er med på HIF-oversigten!

Link til site, hvor aktivitet på kunstgræsbanen i Hvalsø kan ses: KLIK HER

Link til site, hvor aktivitet på kunstgræsbanen i Allerslev kan ses: KLIK HER

Link til site, hvor aktivitet på kunstgræsbanen i Osted kan ses: KLIK HER