Menu

Udendørs

/ Opdateret 25. februar 2021 / EFM

BEMÆRK SÆRLIGE CORONA-TILTAG GÆLDENDE PR. 1. MARTS 2021: Der må pr. 1. marts igen trænes - nu med 25 personer i en træningsgruppe og kunstgræsbanen er derfor opdelt på midten med et bælte af reb og kegler. Derved er der mulighed for at flere grupper kan træne / spille samtidigt. Disse kegler må kun flyttes / fjernes ifm. fx 11-mands kampe og skal altid sættes tilbage på plads efter brug.

Der er desuden kegler til rådighed, så hver banehalvdel yderligere kan deles op => mulighed for at træne i op til fire grupper samtidig. Disse ekstra kegler er ikke permanente på banen og skal sættes tilbage (uden for selve banen) efter brug.

Hvert bælte - både på langs og på tværs - skal være mindst 2 meter bredt!

Husk at hvis der trænes i flere grupper, skal opdelingen fastholdes i al den tid man er på anlægget. Grupperne må ikke blandes undervejs og en træner må ikke træne flere grupper. Og som træner skal man huske at føre protokol, så der om nødvendigt kan ske en effektiv smitteopsporing.

Der må efter de nye regler IKKE være tilskuere på anlægget, heller ikke forældre! Lav i stedet en aftale med dit barn om at du venter på P-pladsen ifm. afhentning.

Bemærk i øvrigt, at klubhuset pt er lukket pga. corona-situationen, så al omklædning foregår hjemmefra. Dette gælder både ude- og hjemmehold.

Læs også fodboldens corona-regler her (opdateret 25. februar):

https://www.dbusjaelland.dk/klubinfo/klubservice/fodboldens-corona-regler/

---

Fordelingen af ​​baner til kamp og træning foretages af baneudvalget, som pt består af  Erik Moesgaard.

Baneoversigt for anlægget:  Baneoversigt

Baneudvalget kan kontaktes på flyt@hvalsoeif.dk

Ved flytning af kampe SKAL baneudvalget spørges først, så  det kan tjekkes om der er plads på det ønskede tidspunkt og om andre hold evt. er ved at flytte kampe. Derefter giver baneudvalget grønt eller rødt lys og først derefter har man lov at flytte kampen via Kluboffice.
Når endelig dato er fastlagt skal baneudvalget have besked via mail, så fordelingen af ​​baner og omklædningsrum kan blive opdateret .

Efterårsturneringen sluttede jo brat pga. Corona. De få resterende kampe i serie 1 og serie 4 flyttes til foråret 2021, mens andre blev aflyst. Banefordeling til vinterboldkampe og øvrige aktiviteter på kunstgræsset er ikke blevet opdateret siden december 2020. Vi afventer fortsat melding om muligheder og rammer ift. at afvikle kampe. Kampe  

Oversigt over fordeling af de faste træningstider på kunstgræsset, vinteren 2020-2021, opdateret 23 / 10-2020, kan ses her: Vintertræning

Bemærk at udover de gængse hverdage, træner fodbold-fitness på kunsten lørdage kl.10-11. Forbehold for kampe!

Særligt om benyttelse af kunstgræsbaner

Husk at sætte alle mål på plads efter træning og kampe, så de er klar til de næste brugere. Når banen er ryddet kan kommunen også komme til at rydde sne om vinteren og desuden lufte gummigranulatet :-)

I forårs- og efterårssæsonerne er det kun HIF, der bruger kunstgræsset I Hvalsø.

I vinterperioden deles kunsten med kommunens øvrige klubber og program ses nedenfor tilligemed link til banerne i Allerslev og Osted. Da andre klubber kan booke, kan der derfor også være kampe, som ikke er med på HIF-oversigten!

Link til site, hvor aktivitet på kunstgræsbanen i Hvalsø kan ses: KLIK HER

Link til site, hvor aktivitet på kunstgræsbanen i Allerslev kan ses: KLIK HER

Link til site, hvor aktivitet på kunstgræsbanen i Osted kan ses: KLIK HER