Menu

Udendørs

/ Opdateret 1. juni 2021 / EFM

Træningsoversigt for foråret 2021, gældende fra tirsdag 6. april 2021:    Forårstræning

Bemærk at udover de gængse hverdage, træner fodbold-fitness på kunsten lørdage kl.10-11 og U5-drenge ved klubhuset fredag ​​eftermiddag.

Kampprogrammet for forårsturneringen 2021 er lagt og kan ses her (opdateret 1. juni): Forårskampe.   Forbehold for ændringer.

Der må fortsat ikke benyttes omklædningsrum og bad! 

Fra 21. maj må der være tilskuere på anlægget med en grænse på 100 personer pr. gruppe / bane inkl., spilere, trænere mv.

Gør stadig hvad I kan for at undgå trængsel. Lav fx en aftale med børnene om aflevering og afhentning på P-pladsen. Og husk som træner at meddele vilkårene til forældre og et evt. udehold!

Baneoversigt for anlægget:     Baneoversigt

BEMÆRK SÆRLIGE CORONA-TILTAG:  Der må fra 21. maj trænes og spilles kampe med optil 100 personer i en gruppe. Kunstgræsbanen kan opdeles på midten med et 2 m bredt bælte af ​​kegler. Derved er der mulighed for at to grupper kan træne / spille samtidigt.

Husk når I træner på kunsten, at forlade banen 5 min. før programsat træningsslut og først gå ind 5 min. efter programsat træningsstart (eller når banen er forladt). Og undlad at stå lige udenfor porten, når de foregående hold skal ud. Formålet er at undgå sammenstimlen...!

Afstanden på 2 meter mellem baner / grupper gælder også på græsarealerne. Der er ikke krav om fx kegler mellem banerne, men holdene skal være opmærksomme på at fx udskiftningsområder placeres, så afstandskravet til nabobanerne altid er overholdt.

Husk at hvis der trænes i flere grupper, skal opdelingen fastholdes i al den tid man er på anlægget. Grupperne må ikke blandes undervejs og en træner må ikke træne flere grupper. Og som træner skal man huske at føre protokol, så der om nødvendigt kan ske en effektiv smitteopsporing.

Læs også fodboldens corona-regler her (opdateret 27. maj):

https://www.dbusjaelland.dk/klubinfo/klubservice/fodboldens-corona-regler/

---

Fordelingen af ​​baner til kamp og træning forudsiger af baneudvalget, som pt består af  Erik Moesgaard.

Baneudvalget kan kontaktes på flyt@hvalsoeif.dk

Ved flytning af kampe SKAL baneudvalget spørger først, så  det kan tjekkes om der er plads på det tidligere tidspunkt og om andre hold evt. er ved at flytte kampe. Derefter giver baneudvalget grønt eller rødt lys og først derefter har man lov at flytte kampen via Kluboffice.
Når endelig dato er fastlagt skal baneudvalget har besked via mail, så fordelingen af ​​baner og omklædningsrum kan blive opdateret .

Særligt om benyttelse af kunstgræsbaner

Husk ved sætte alle mål på plads efter træning og kampe, så de er klar til de næste brugere. Når banen er ryddet kan kommunen også komme til at rydde sne om vinteren og desuden lufte gummigranulatet :-)

Jeg forårsagede og efterårssæsonerne er det kun HIF, der bruger kunstgræsset I Hvalsø.

I vinterperioden deles kunsten med kommunens øvrige klubber og program ses nedenfor tilligemed link til banerne i Allerslev og Osted. Da andre klubber kan booke, kan der derfor også være kampe, som ikke er med på HIF-oversigten!

Link til site, hvor aktivitet på kunstgræsbanen i Hvalsø kan ses: KLIK HER

Link til site, hvor aktivitet på kunstgræsbanen i Allerslev kan ses: KLIK HER

Link til site, hvor aktivitet på kunstgræsbanen i Osted kan ses: KLIK HER