Menu

Agnes

Når vi spiller fodbold drømmer alle vist at de er 18 år igen og husker de fantastiske ting man kunne ’dengang’ ... men skader og afbud ændrer hurtigt på betingelser og resultater, så den væsentligste målsætning på Agnes II er derfor fortsat:

at samle et hold af 14 gamle røvhuller som spiller hver onsdag
og at 3. halvleg også skal vindes med god stemning og en øl !

Det er tydeligt at jo flere spillere der går igen fra kamp til kamp jo bedre bliver spillet og hvis vi holder os til det samme system, så behøver vi ikke altid at skaffe nye stjerner for at holde niveau.Sportsligt er ambitionen at vi fortsat er i fremgang og ender ca. midt i feltet, men må forvente at tabe mindst lige så meget som vi vinder.

Fodbold er det som vi spiller på banen, men også alt det som sker udenfor, da Agnes også er en social forening med en række fælles arrangementer, hvor alle er velkomne til f.eks. målpengeaftner, ostetur, pinse i hovedgaden og andre ture som arrangeres.

Alle friske fyre som får lyst til at lufte aspargessnitterne og trille bold om onsdagen, samt føler sig sært tiltrukket af humøret og fællesskabet på et rigtigt old boys hold er derfor velkomne til at kontakt en af holdlederne og indlede kontrakt forhandlinger ...

Læs mere om Agnes her

 

 

 

   

 

 

Luk